Projektet tona

Projektet tona përfshijnë ambiente banimi (apartamente, shtëpi, rezidenca), biznese (hotele, restorante, dyqane), ambiente zyrash, etj.

Shtëpi dhe rezidenca

Biznese

Sisteme alarmi, kamerash, audio, rrjet interneti