Ibraliu Elektrik

Ne jemi një kompani shërbimesh elektrike me më shumë se 10 vite eksperiencë në treg dhe ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh elektrike për shtëpi dhe rezidenca, zyra, biznese, etj.

Shërbime profesionale të një cilësie të lartë

Ne synojmë të sjellim cilësinë më të lartë të shërbimeve elektrike në treg dhe për këtë arsye kemi punësuar ekspertët më të aftë, përdorim materialet dhe mjetet më cilësore, si dhe komunikojmë nga afër me klientët për të plotësuar çdo kërkesë të tyren brenda buxhetit dhe afateve kohore të caktuara.

Pse të na zgjidhni ne

Profesionalizëm

Çdo projekt përfundohet duke plotësuar të gjitha kërkesat e klientit brenda afatit të përcaktuar.

Cilësi

Pavarësisht madhësisë së projektit, ne përkushtohemi për të ofruar cilësi maksimale.

Eksperiencë

Ekspertët tanë kanë më shumë se 10 vite eksperiencë në fushën e shërbimeve elektrike.

Besueshmëri

Ne punojmë në mënyrë të tillë që çdo klient i ri të kthehet në një klient të përhershëm.

Projektet tona

Përshtypjet e klientëve

Numra dhe statistika

vite eksperiencë
0
Klientë të kënaqur
0
Projekte të përfunduara
0

Klientët tanë